Αρχική Σελίδα

ANHUI EBUY INTERNATIONAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η διεθνής Co. Anhui EBUY, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005, προηγούμενη είναι η διεθνής Co. Hefei EBUY, ΕΠΕ που βρίσκεται στην πόλη Hefei της επαρχίας Anhui. Η ομάδα επιχείρησης αποτελείται από τη διεθνή Co. Anhui EBUY, το ΕΠΕ και EBUY (HK) enterprise Limited.

 

Συμμετείχαμε στην ολοκλήρωση των πόρων παραγωγής και χρηστών, για να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα εφοδιασμού και να προωθήσουμε τη συλλογική ανάπτυξη των παραγωγών, των προμηθευτών και των πελατών.

 

Η κύρια επιχείρησή μας είναι παγκόσμιο επιχειρηματικό πεδίο εξαγωγή/εισαγωγές, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις λεπτές χημικές ουσίες, τη φαρμακευτική πρώτη ύλη, τις πρόσθετες ουσίες τροφίμων/τροφών, τα υλικά κ.λπ. τροφίμων.

 

Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει:

 

1. Ρυθμιστές οξύτητας: monohydrate κιτρικού οξέος, κιτρικό οξύ άνυδρα, κιτρικό άλας νατρίου, γαλακτικό οξύ, τρυγικό οξύ, μηλικό οξύ κ.λπ.

 

2. Γλυκαντικές ουσίες: δεξτρόζη άνυδρη, monohydrate δεξτρόζης, sucralose, ασπαρτάμη, acesulfame-Κ, σακχαρίνη νατρίου, cyclamate νατρίου, σορβιτόλη κ.λπ.

 

3. Αντιοξειδωτικοοι και συντηρητικά: benzoate νατρίου, βενζοϊκό οξύ, sorbate καλίου, σορβικό οξύ, propionate κ.λπ. ασβεστίου.

 

4. Ανυψωτές και αρώματα γεύσης: monosodium glutamate, I+G, vanillin, maltol κ.λπ.

 

5. Thickeners και σταθεροποιητές: xanthan γόμμα, αγάρ-αγάρ, CMC, HPMC, PAC, konjac γόμμα, καραγενίνη, maltodextrin, ζελατίνη κ.λπ.

 

6. Ο βαθμός τροφίμων φωσφοριεί: φωσφορικό οξύ, STPP, SHMP, TSPP, SAPP, TSP κ.λπ.

 

7. Προϊόντα αμύλου: Άμυλο καλαμποκιού, άμυλο πατατών, άμυλο σίτου, ζωτικής σημασίας γλουτένη κ.λπ. σίτου.

 

8. Γαλακτωματοποιητές συστατικών τροφίμων: Αποσταγμένο Monoglyceride (DMG), Stearoyl Lactylate ασβεστίου (CSL), Stearoyl Lactylate νατρίου (SSL), κ.λπ.

 

9. Πρόσθετες ουσίες & αμινοξύ βιταμινών: Ασκορβικό οξύ, HCL VB1, βιταμίνη Ε 50%, VK3, DL-Methionine, ΓΛΥΚΊΝΗ, κ.λπ.

 

 

Μέσω της επιτυχείς εμπορικής και εμπορικής υπηρεσίας τα τελευταία χρόνια, EBUY έχει γίνει πεπειραμένος και ώριμος προμηθευτής με την υψηλή φήμη, έχουμε τις μακροπρόθεσμες και σταθερές επιχειρησιακές σχέσεις οργάνωσης με πάνω από 80 χώρες και εκατοντάδες των πελατών που καλύπτουν την Ασία, μέσος-ανατολικά, την Αφρική, την Ευρώπη και την Αμερική.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η διεθνής Co. Anhui EBUY, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005, προηγούμενη είναι η διεθνής Co. Hefei EBUY, ΕΠΕ που βρίσκεται στην κεντρική πρωτεύουσα της επαρχίας Anhui. Συμμετείχαμε στην ολοκλήρωση των πόρων παραγωγής και χρηστών, για να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα εφοδιασμού και να προωθήσουμε τη συλλογική ανάπτυξη των παραγωγών, των προμηθευτών και των πελατών.

Η κύρια επιχείρησή μας είναι παγκόσμιο επιχειρηματικό πεδίο εξαγωγή/εισαγωγές, τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τις λεπτές χημικές ουσίες, τη φαρμακευτική πρώτη ύλη, τις πρόσθετες ουσίες τροφίμων/τροφών, τα υλικά κ.λπ. τροφίμων. Η ομάδα επιχείρησης αποτελείται από τη διεθνή Co. Anhui EBUY, το ΕΠΕ και EBUY (HK) enterprise Limited. Μέσω της επιτυχείς εμπορικής και εμπορικής υπηρεσίας τα τελευταία χρόνια, EBUY έχει γίνει πεπειραμένος και ώριμος προμηθευτής με την υψηλή φήμη, έχουμε τις μακροπρόθεσμες και σταθερές επιχειρησιακές σχέσεις οργάνωσης με πάνω από 80 χώρες και εκατοντάδες των πελατών που καλύπτουν την Ασία, μέσος-ανατολικά, την Αφρική, την Ευρώπη και την Αμερική.

ANHUI EBUY INTERNATIONAL CO., LTD ANHUI EBUY INTERNATIONAL CO., LTD ANHUI EBUY INTERNATIONAL CO., LTD ANHUI EBUY INTERNATIONAL CO., LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : EBUY

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 40 Million-80 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα ANHUI EBUY INTERNATIONAL CO., LTD Πιστοποιήσεις